VÄLKOMMEN TILL VÅRA MODULPARKER

Hur fungerar det?

Modulerna har en kraftig konstruktion i furu där alla delar är helt fristående. Grund konceptet är ett tredelat hopp i olika höjder där man kan använda delarna för att bygga sin egen utmaning, dropp, trappsteg, breda hopp, långa hopp, gap hopp, platåhopp eller olika hinderbanor. Det är bara hur kreativ du är som sätter gränserna för vad du kan skapa.

Modulerna står väldigt stadigt och kan staplas uppepå varandra.

För att skapa olika utmaningar och hinderbanor. Tack vare den kraftiga furu konstruktionen står modulerna stadigt utan någon lås funktion och kan därför staplas och byggas precis hur man vill . Höjderna är även väl genomtänkta för att modulerna ska matcha varandra när dom staplas på höjden, bredden och längden.  Kolla på bilderna här nedan där vi visar mer hur man kan ändra och anpassa sitt teknik område till alla olika svårighets grader.

Utöver våra hoppmoduler.

Har vi även olika balans hinder i anpassbar bredd, längd och höjd. Rollers i 3 olika höjder, manual trainer, dropp ramper och stora kickar som anpassas till en jordlandning med träsarg som håller jorden på plats och gör att man kan ställa kicken ända emot och få ett hopp utan gap. Kika mer på detta under fliken produkter